Actieve Osho meditaties in Zutphen | divers

"Het is zo leuk", zei een vriendin laatst "ik dacht altijd dat mediteren alleen stil zitten is, door jou weet ik dat het ook anders kan".
Zelf ben ik niet zo goed in Za Zen (helemaal stil zitten en de toeschouwer zijn) beoefenen. Teveel onrust en energie in mijn lijf.

Actieve meditaties zijn speciaal bedacht voor ons, voor de mens van nu. Voor volle hoofden en onrustige lijven. Bij deze vorm van mediteren beweeg je eerst en je gebruikt je lijf of je stem en dan pas ga je de stilte in. Osho een Indiase guru heeft deze meditaties ontwikkeld. De dynamische meditatie is een van de belangrijkste. Het is een krachtige, actieve meditatie waarbij je je hele lichaam beweegt. Je begint met intens ademenhalen waardoor je emoties wat losser komen. In de volgende fase uit je deze en hierdoor kun je gemakkelijker met je volle aandacht en vanuit je hele lichaam naar de stilte luisteren.

Actieve meditatie

Op de dinsdagavonden 5 maart, 19 maart en 2 april 2019 is er een actieve Osho mediatie, start om 20:00 uur, duurt tot 21:30 uur.
Elke avond doen we een andere meditatie. Basis is altijd bewegen en/of stem gebruiken en dan de stilte in. Ter afsluiting is er een kop thee. 

De meditaties vind plaats in de IJsselstroom, Vliegendijk 16 in Zutphen.

Kosten 12,50 per keer of
5 maal voor 55 euro

Graag van te voren aanmelden via info@amritavanveldhoven.nl of 0643264919

<< terug
activiteiten