dynamische meditatie actief in de vroege ochtend | 7:00 tot 8:00

"Het is zo leuk", zei een vriendin laatst "ik dacht altijd dat mediteren alleen stil zitten is, door jou weet ik dat het ook anders kan".
Zelf ben ik niet zo goed in het Za Zen (helemaal stil zitten en de toeschouwer zijn) beoefenen. Teveel onrust en energie in mijn lijf.

Deze meditatie is een krachtige manier om alles wat opgekropt is te uiten, lichaam te voelen en feest te vieren. Om je dag levendig en opgeruimd te beginnen!

Actieve meditaties zijn speciaal bedacht voor ons, voor de mens van nu. Voor volle hoofden en onrustige lijven. Bij deze vorm van mediteren beweeg je eerst en je gebruikt je lijf of je stem en dan pas ga je de stilte in. Osho een Indiase guru heeft deze meditaties ontwikkeld. De dynamische meditatie is een van de belangrijkste. Het is een krachtige, actieve meditatie waarbij je je hele lichaam beweegt. Je begint met intens ademenhalen waardoor je emoties wat losser komen. In de volgende fase uit je deze en hierdoor kun je gemakkelijker met je volle aandacht en vanuit je hele lichaam naar de stilte luisteren.

Kosten 10 per keer of

5 maal voor 45 euro of 10 keer voor 85 euro

De meditatie vind plaats in de IJsselstroom, Vliegendijk 16 in Zutphen.

Aanvang 7:00 uur (tot 8:15 uur)
Kom je voor de eerste keer, kom dan iets eerder, dan kan ik uitleg geven.

Graag van te voren aanmelden via info@amritavanveldhoven.nl of 0643264919

<< terug
activiteiten